De omgeving

In Groningen en zin om wat kunst te snuiven? Dan is het Groninger Museum een goede keuze! Ze hebben prachtige kunstwerken en tentoonstellingen. Het huidige Groninger Museum gebouw werd in 1994 door koningin Beatrix geopend. Tot op de dag van vandaag is het ontwerp aanleiding voor discussie over moderne museumarchitectuur. Yeller Taxi Groningen brengt je graag naar deze locatie.

Deze prachtige tuin, verborgen midden in het centrum van Groningen is een plek die je een keer gezien moet hebben als je in Groningen bent. Je kat hier heerlijk wandelen door deze prachtige tuin en genieten van een hapje en een drankje bij het aansluitende restaurant. Ook hier breng Yeller Taxi Groningen je graag naartoe.

In deze historische toren is veel gebeurd. Het is, met zijn 97 meter, de hoogste toren van de stad. Klim helemaal naar de top en geniet van de historie en het prachtige uitzicht. Met zijn ruim 300 treden is het de spierpijn de volgende dag zeker waard!

Zin is een lekker speciaal biertje op steenworp afstand van de Grote Markt? Dan ben je bij Brouwerij Martinus aan het juiste adres. Je kan hier heerlijk genieten van een hapje met een drankje in het restaurant of op het dakterras. 

Ook bij het Universiteitsmuseum is zeer mooie kunst te snuiven. Het Universiteitsmuseum richt zich op mens, natuur en wetenschap. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen! Ze organiseren verschillende kinder speurtochten en je kan experimenteren met knutselen voor thuis.

Medische zorg nodig? Dan ben je bij het Universitair Medisch Centrum Groningen in goede handen. Yeller Taxi Groningen zorgt dat je veilig en comfortable naar het UMCG gebracht wordt en brengt je ook veilig weer thuis. Mocht er behoefte zijn aan hulp bij in en uit stappen, dan zal onze chauffeur van Yeller Taxi Groningen voor je klaarstaan en je helpen met in en uitstappen.